Jeśli nie chodzi tylko o pieczątkę , a o dokładne sprawdzenie samochodu polecam mimo wszystko stację kontroli przy auto wimarze w Michałowicach .Diagnosta naprawdę dokładny , stary fachowiec a także znający dobrze przepisy . Nie przepuści badziewia ale i nie czepia się drobiazgów . Wykonuje korektę ustawienia świateł gratis , nawet pomaga wymienić przepalone żarówki , po przeglądzie omawia wszystko w najdrobniejszym szczególe i przynajmniej wiesz czym jeździsz i za co płacisz.
Koledzy a powiedzcie mi, jak to jest z przeglądem LPG jeżeli chodzi o nową O2 Tour?
Dealer wydaje od razu razem z fakturą za pojazd zaświadczenie o przeprowadzonym badaniu? (wiadomo - adnotacja w dow.rej.)
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień: http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Koledzy a powiedzcie mi, jak to jest z przeglądem LPG jeżeli chodzi o nową O2 Tour?
Dealer wydaje od razu razem z fakturą za pojazd zaświadczenie o przeprowadzonym badaniu? (wiadomo - adnotacja w dow.rej.)
Wpisu dodatkowego zasilania pojazdu gazem LPG w dowodzie rejestracyjnym dokonuje wydział komunikacji na podstawie wyciągu ze świadectwa homologacji montażu instalacji gazowej wydanej przez producenta tej instalacji . WK . także dokonuje korekty terminu następnego badania technicznego pojazdu . Dokumenty jakie musi posiadać właściciel pojazdu;
1- Wyciąg ze świadectwa homologacji montażu instalacji
2- Protokół - decyzja Transportowego Dozoru Technicznego przeglądu technicznego zbiornika gazu z wynikiem pozytywnym.
3- Faktura za montaż instalacji
Na dzień dzisiejszy o ile mi wiadomo Toury są doposażane w instalacje Landi Renzo w dilerskiej sieci ASO .
Pozdrawiam
[ Dodano: Pon 19 Gru, 11 08:02 ]
Zamieszczone przez kabanos
mecholl napisał/a:
hugo1, odgrzałeś kotleta po 6 latach
Najstarszy kotlet jaki na oczy widziałem :diabelski_usmiech
Temat odgrzany ale zawsze aktualny , każdy samochód osobowy musi mieć wykonane badanie techniczne w cyklu 3-2-1 , pojazdy z zamontowanym urządzeniem technicznym podlegającym dozorowi technicznemu co rok. :diabelski_usmiech
Komentarz